ER IS GEEN BEGIN – MIDDEN - EINDE is een ode aan verwarring en leven in los zand, in een tijdsgeest waarin het hokjesdenken en het zeker weten geïdealiseerd worden. Het toont de geest van Horrichs in een gefragmenteerd, afbrokkelend en verwarrend universum. Een fantasierijke, beeldende voorstelling die zich afspeelt in een wereld waar geen begin, midden en einde bestaat. Maar wel een sprankje hoop. Samen met muzikant Bart Oostindie gaat Horrichs op zoek naar de verbindende kracht van verwarring in een mensenleven.

Idee / regie / tekst / spel RUUD HORRICHS muziek / spel BART OOSTINDIE scenografie / artwork SARA BOMANS productie GIETTE HULSBOSCH coaching BART VAN DEN EYNDE coproductie THEATERCOLLECTIEF DE EENZAMEN, C-TAKT PLATFORM TRANSDISCIPLINAIR TALENT, VIA ZUID TALENTONTWIKKELING PODIUMKUNSTEN LIMBURG, THEATER ZUIDPOOL, EVERSTORY in samenwerking met MASTER IN THEATRE TONEELACADEMIE MAASTRICHT met ondersteuning van DEBUREN – VLAAMS-NEDERLANDS HUIS VOOR CULTUUR EN DEBAT met dank aan CC DE GROTE POST, EXPERTISECENTRUM DEMENTIE, SALVATOR WELZIJNSCENTRUM VZW, VITAS WZC REIGERSVLIET LEOPOLDSBURG, VZW MENOS GENK, VERPLEEGHUIS BERGWEIDE HEERLEN
foto's  ERWIN PENNERS
Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de provincie Noord-Brabant, de provincie Limburg en de provincie Zeeland.

Te zien
C-Mine Cultuurcentrum Genk, september 2019 
Theater Zuidpool Antwerpen, september 2019
Schouwburg De Domijnen Sittard, november 2019