top of page

vr 11 aug

|

De Velinx

De weg is belangrijker dan de bestemming / Tongeren (Try-out)

Dit artistieke product (vanaf hier: de voorstelling) zal worden vervaardigd door Alice Juliens en Jordi Möllering. Indien u nog vragen heeft – wat ons zeer onwaarschijnlijk lijkt – kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat u vindt in onze instructievideo.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
De weg is belangrijker dan de bestemming / Tongeren (Try-out)
De weg is belangrijker dan de bestemming / Tongeren (Try-out)

Tijd en locatie

11 aug 2023, 14:00

De Velinx, Dijk 111, 3700 Tongeren, België

Over het evenement

Een ode aan bureaucratie, aan haar omslachtige taal en haar ondoorgrondelijke rituelen.

Met of zonder nummer. Met of zonder afspraak. U bent hier welgekomen. Hier helpen wij u graag verder Zowel telefonisch als telepathisch.

Wij helpen u graag, daar zijn we voor. Daar leven we voor We doen niet anders We staan ter beschikking van uw noden en wensen. Zolang ze een beetje binnen de perken blijven

Want we hebben maar twee handen Twee oren en maar 1 mond. En er zijn mensen in deze wachtruimte Die de neiging hebben om een arm te nemen als we een hand aanbieden, ons de oren van het hoofd te praten en onze mond te snoeren.

De Eenzamen is een Hasselts gezelschap dat onze existentie, ons bestaan, onderzoekt vanuit experiment en engagement. Hierbij zoeken ze het contact op met maatschappelijke domeinen.

Ditmaal duiken ze in de wondere wereld van de ambtenaren. Ze ontdekten de magie die schuilt achter alle formulieren en post-its en balies.

Jordi Möllering en Alice Juliens creëren een bureaucratische hel om van te smullen en om je de haren bij uit het hoofd te trekken.

Deel dit evenement

bottom of page