top of page

De weg is belangrijker dan de bestemming

Een bureaucratische hel in drie bedrijven


Omslachtige versie onderaan!


Jordi Möllering en Alice Juliens creëren een bureaucratische hel waar de toeschouwer zich doorheen moet worstelen. een ode aan bureaucratie; aan haar omslachtige taal en haar ondoorgrondelijke rituelen.


Te zien vanaf augustus 2023Omslachtige versie:


Geachte theaterbezoeker, Via deze weg informeren wij u over de voorstelling "De weg is belangrijker dan de bestemming", waarvoor u in het najaar van 2023 een entreebewijs kunt aanschaffen teneinde de voorstelling te aanschouwen.


In deze videoboodschap stellen wij u op de hoogte van de procedure die u dient te volgen. Deze voorstelling werd mede mogelijk gemaakt door Stad Hasselt en Stad Genk, met speciale dank aan laatsgenoemde voor het ter beschikking stellen van hun faciliteiten voor de opname van onderhavige reclameboodschap, gecreëerd samen met Fleur Keersmaekers en Dries Boons.


Dit artistieke product (vanaf hier: de voorstelling) zal worden vervaardigd door Alice Juliens, Arno Knapen en Jordi Möllering voor De Eenzamen. Inclusief live illustraties door Fleur Keersmaekers!


Indien u nog vragen heeft - wat ons zeer onwaarschijnlijk lijkt - kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via ons telefoonnummer. Onze klantenservicemedewerkers staan te popelen om voor de headsets op het hoofd te zetten.


In de hoop u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd gehad,


Uw enthousiaste transitiecoördinatieteam

Comments


bottom of page